Se vores åbningstider for julen HER | Gældende fra d. 23. dec

Om os – Michaels Automobiler

I januar 2000 blev Michaels Automobiler stiftet af Michael Matiasen. Det hele startede i 1999, hvor han efter 10 år som salgsassistent ved Vestjysk Autodele i Varde besluttede at starte selvstændigt op.

Og det at arbejde selvstændigt med biler og benzin – det ligger i Michaels blod, da hans far i 38 år var indehaver af bilværkstedet “Halles Auto”. I dag er værkstedet solgt videre til storebroren Henrik, som Michaels Automobiler arbejder tæt sammen med.

Tager du et kig ind på Jeppe Skovgaards Vej 2 i Varde vil du udover Michael selv blive mødt af de fire andre sælgere Martin, Simon, Simon og Kevin, der alle har en brændende passion for biler og kender lokalområdet ud og ind.

Nøglen til god forretning

Hos Michaels Automobiler er der tre nøgleord, der får forretningen til at køre:

Vi ved, at køb af en bil er en stor økonomisk beslutning, så vi står altid klar til at rådgive og besvare dine spørgsmål. Vi ved, at der på en købsrejse kan være nogle skarpe og uforudsete sving, og her er det vores fornemmeste opgave at vise dig vejen igennem. Vi gennemgår derfor købs- eller leasing-processen ned til mindste detalje, så du som kunde føler dig tryg på hele vejen.

Derudover er vi medlem af DBFU, Dansk BilForhandler Union, der har organiseret brugtvognsforhandlere siden 1996. Organisationen sikrer, at den virksomhed man handler med, kører en god etisk og moralsk forretningsskik. Som kunde ved Michaels Automobiler er du altså dækket af DBFUs brugtbilsgaranti.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp – så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og svarer indenfor 24 timer.

Beregn byttepris

Book prøvetur