Michaels automobiler

Michaels Automobiler blev stiftet d. 1/1-2000, og ejes af Michael Matiasen. Michael har en stor passion for biler og er praktisk talt født med benzin i blodet, da hans far har haft værkstedet "Halles Auto" i 38 år.

Det er nu solgt videre til Michaels storebror Henrik, som Michales Automobiler arbejder sammen med. Efter 10 år som salgsassistent ved Vestjysk Autodele i Varde, valgte Michael i 1999 at bygge Michaels Automobiler op fra bunden. Firmaet har år efter år haft en kontinuerlig vækst.

I 2003 byggede han den første udstillingshal og i 2010 blev der opført 1200 kvm mere til udstilling. I dag råder firmaet over en mere end 2000 kvm stor udstillingshal fyldt med topklargjorte biler.

Siden 2010 har også Michaels bror Martin været ansat som sælger, der ligesom Michael er en sand bil-entusiast.  Når du skal købe din nye drømmebil, vil du bl.a. blive mødt af de to brødre, som vil hjælpe og rådgive dig med alt.

Simon Duus Winkler pr. 1/3-2018 blevet ansat som Salgs Trainee. Han er fra Esbjerg og kender nærområdet. Han en aktiv del af salgsteamet, og er med til at sikre en endnu bedre service for kunderne. Simon fortsætter som udlært sælger pr. 1/3-2020.

2021 blev Simon Skousen ansat som salgstrainee og vil indgå i salgsteamet både i hverdage og weekender. Simon er en ung mand på 22år, lokal Varde dreng med sunde interesser. 

2022 blev Kevin Brandsborg ansat som salgstrainee og vil indgå i salgsteamet både i hverdage og weekender. Kevin er en ung mand på 19år, lokal Varde dreng og kører racerløb i hans fritid. 

 

Værkstedet består i dag af 900kvm moderne lokaler med det nyeste værkstøj og testere.

Her tilbydes alt inden for service, eftersyn og skadesarbejde. Der er mulighed for lånebil, mens din bil bliver lavet. 

  • Fuld service af bilen
  • Alt i forsikringsskader - Skades arbejde
  • Lånebil
  • Udskiftning af auto ruder
  • Undervognsbehandling
  • Alt i ekstra udstyr og montering heraf.

 

Tillid og tryghed i et moderne forbrugersamfund er de væsentligste forudsætninger, når man handler brugt bil. Det at købe eller sælge bil er - efter en økonomisk målestok - ofte den næststørste begivenhed, kun overgået af køb af fast ejendom. Vores dygtige personale er derfor altid til rådighed, når det gælder spørgsmål og rådgivning.

Det er derfor ikke uvæsentligt, at du vælger din brugtbilforhandler med omtanke. Michaels Automobiler er medlem af DBFU, Dansk BilForhandler Union. Dansk BilForhandler Union er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere. DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen. Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

Afspil video

Klargøring

Samtlige af vores detail biler gennemgår en omfattende klargøring - både kosmetisk og mekanisk. Selve den kosmetiske klargøring foregår på den lokale bilplejecenter, den mekaniske del foregår på eget værksted. Mekanisk eftersyn foregår dog oftest først, når bilen er solgt.

Siden starten i 1999 har vi oplevet en hastig udvikling, og i dag levere vi ca. 650-700 solgte biler pr. år.

Vi gør en dyd ud af at have tilfredse kunder og fortsætter med at bevise, at det er ligeså sikkert at købe en brugt bil som en ny. Det handler bare om, at man vælger en forhandler, som sætter kvalitet og kundeservice i højsædet.

Garanti

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Derfor er der på alle detail salgsbiler 24mdr reklamationsret, hvor vi indestår for de første 12mdr.

Man kan tilkøbe CarGarantie Basic, Comfort og Comfort Plus, i hhv. 12mdr eller 24mdr.

Vi er medlem af DAF "Danmarks Automobilforhandler Forening", som i dag har skiftet navn til Autobranchen Danmark. 

Vi er også medlem af DBFU "Dansk Bil-Forhandler Union"

Vi samarbejder med "CarGarantie - Auto sundheds forsikring". 

Engros

Alle biler som sælges som byttebil/engross biler, sælges kun engross til et moms nummer. Altså KUN til personer med CVR. Nr.(moms nummer)

Alternativt kan vi tilbyde

En FDM brugtvognsundersøgelse, hvor vi uden beregning udbedrer eventuelle fejl eller mangler.

Skriftlig kilometergaranti

Vi leverer selvfølgelig alle vore biler med skriftlig kilometergaranti. I 95% af alle vore biler vil du finde en servicebog/digital bog, som fortæller bilens historie og viser, hvordan den tidligere ejer har vedligeholdt bilen.

Finansiering

Vi samarbejder med to af landets største selskaber indenfor finansiering og kan i øjeblikket tilbyde finansiering på både 80%og 100% af bilens pris.

Vores finans-samarbejdspartnere er Al Finans og Santander. Vi tilbyder altid markedets absolut billigste rente.

Kontakt os for et godt tilbud på din drømmebil.

Leasing

Vi tilbyder alle former for Leasing. 

  • Privat- og erhversleasing.
  • Splitleasing
  • Sæsonleasing

Under fanen "leasing biler" har vi lavet et udpluk af biler - men mange af vores andre biler kan også leases. 

Kontakt os på 76950059 eller salg@michaels-automobiler.dk for mere info omkring leasing. 

Udstilling

Vi har 2 store opvarmede udstillinghaller, hvor alle vores biler holder topklargjorte. Du kan gå rundt og se alle vores biler fra kl. 8 til kl. 22 hver dag, året rundt. Vores udstillingshaller er altid åbne, men dog kun med bemanding i henhold til vores åbningstider.

Vi har altid 120-150 klargjorte biler på lager, der kun venter på at komme ud at køre. 

Forebehold

Vi tager forbehold for evt. fejl på vores hjemmeside i henhold til oplyst udstyr, km/l som de er oplyst til, prisen på vægtafgift/grøn ejer afgift.

Cvr nr.: 

26988136